Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб-Нд: за домовленістю

0
Мій кошик

Блог

  • Наш магазин поновив свою роботу. Деталі...
    13 червня 2022
  • Модульне підлогове ПВХ покриття - порівняно новий будівельний матеріал, який являє собою плитки, виготовлені з міцного полівінілхлориду. Модулі кріпляться один до одного за принципом «пазлів» - замками. Завдяки високій міцності і зносостійкості покриття затребуване на промислових об'єктах, виробничих приміщеннях, складських комплексах.
    30 липня 2020
  • Одним з найбільш затребуваних видів підлогового покриття на сьогодні вважається ковролін, оскільки використовуючи його, можна дійсно зробити симпатичний дизайн, додавши в кімнату затишку. Величезним плюсом є і той факт, що укладання килимового покриття - процес відносно нескладний. Однак він має ряд тонкощів і нюансів, знати про які краще заздалегідь, особливо, якщо роботу плануєте проводити самостійно, без залучення фахівців.
    19 травня 2020
  • Спальня - це зона відпочинку і приємного проведення часу. Чи треба нагадувати, що в спальні проходить досить значна частина нашого життя. Тому до облаштування його простору підходять з особливою увагою, намагаючись забезпечити там належний комфорт і затишок. Вибір відповідного підлогового покриття в цьому аспекті, безсумнівно, займає одне з важливих місць. Для багатьох комфорт в спальні асоціює з ковроліном. І це дійсно так: ковролін для спальні, який затишно вписався в інтер'єр приміщення, останній штрих, який створює відчуття цілковитого комфорту.
    31 травня 2019
  • Акція триває з 20.11.18 до 26.11.18 включно
    20 листопада 2018
  • Вирівнювання підлоги є одним з основних етапів монтажу ламінату, лінолеуму і плитки. Від якості проведених робіт залежать експлуатаційні характеристики і естетична привабливість підлогового покриття. Перед тим як вирівняти підлогу своїми руками, рекомендуємо ознайомитися з найбільш поширеними методиками згладжування дерев'яних і бетонних поверхонь.
    9 листопада 2018
  • В цьому весняному ТОПі ви знайдете для себе відповідь на питання: "Яку підлогу краще стелити в офіс?"
    15 травня 2018
  • Вся правда про лінолеум. Коли нас обдурили і навіщо це продовжують робити. Еластичні покриття для підлоги відомі вже більше 270 років. Спочатку повністю натуральні, в середині XX століття активно займалися синтетичними аналогами. Сьогодні ми спостерігаємо зворотну тенденцію. Продукція з природних компонентів - це не лише модний тренд, але і бажання зробити своє житло, офіс або школу безпечним, екологічно чистим і максимально комфортним об'єктом. У цій статті ми розповімо про такі оздоблювальні матеріали як натуральний лінолеум.
    29 серпня 2017
  • Перш ніж Ви будете шукати можливість потрапити в наш каталог і намагатися знайти потрібний Вам ковролін, хотілося б нагадати, що завжди краще подумати, перш ніж щось зробити і потім шкодувати, що купили марну, а часто і дуже шкідливу річ, яка, в випадку з килимовим покриттям, буде щодня Вам нагадувати про Вашу легковажність на етапі вибору. "Думати - найважча з робіт. Мабуть, тому так мало людей нею займаються.» - Генрі Форд. "
    19 грудня 2016
  • Останнім часом більшість наших наших клієнтів, цікавлячись ламінатом, задають, в числі інших, одне питання - а вологостійкий (водостійкий) чи у нас ламінат. У зв'язку з цим ми вирішили внести деяку ясність.
    4 березня 2016
Вгору